070 2142060
Reserveren

Bedrijfsfeest

BEDRIJFSFEEST AAN HET WATER

Ons prachtige terras leent zich perfect voor een borrel, lunch of diner voor het hele bedrijf! Buiten kunnen wij tot 250 personen kwijt op ons overdekte en verwarmde terras. Wist je dat je bij ons aan de kade, grenzend aan ons terras, een boot kan aanleggen? Dus eerst genieten op de boot en dan aanmeren bij The River, zodat ons team jullie heerlijk kan verwennen met allerlei lekkers! Laat het weer het niet toe? Binnen hebben wij 60 zitplaatsen. Dus heb je iets te vieren? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden!

GENIETEN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE

SFEER

Op ons terras zit je op het mooiste plekje van Voorburg, aan de Vliet waarbij je de boten voorbij ziet varen. Maar binnen in het restaurant is het ook goed vertoeven! Klassiek en elegant maar door de warme kleuren ook zeker eigentijds. Geen overdreven modern “gedoe”, iedereen is welkom bij The River!

COCKTAILS & WIJNEN

Zoek je een mooie passende wijn bij je gerecht, maar kom je er zelf niet uit? Onze collega’s adviseren je graag over de uitgebreide wijnkaart. Een zonnige middag op het terras borrelen kan natuurlijk ook met de heerlijke Gin tonics en andere cocktails die de barman graag voor je bereidt!

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Dagverse producten met een hoogwaardige kwaliteit vormen de basis bij Restaurant The River. Een Frans geori├źnteerde keuken, met internationale invloeden. Een gevarieerde kaart met gerechten voor zowel de vis- als vleesliefhebber, maar ook de vegetarische gast wordt voorzien van smaakvolle creaties.