070 2142060
Reserveren

LUNCH & DINER

KEUZEMENU (VANAF 10 PERSONEN)

Bij een gezelschap van 10 personen of meer maken wij gebruik van een seizoensgebonden keuzemenu. Dit onder andere om de kwaliteit en doorloopsnelheid te kunnen garanderen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met dieetwensen en/of eventuele allergieën.

3-gangen (voor-, hoofd-, nagerecht)€ 42,50 p.p.
4-gangen (voor-, tussen-, hoofd-, nagerecht)€ 49,50 p.p.

GENIETEN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE

SFEER

Op ons terras zit je op het mooiste plekje van Voorburg, aan de Vliet waarbij je de boten voorbij ziet varen. Maar binnen in het restaurant is het ook goed vertoeven! Klassiek en elegant maar door de warme kleuren ook zeker eigentijds. Geen overdreven modern “gedoe”, iedereen is welkom bij The River!

COCKTAILS & WIJNEN

Zoek je een mooie passende wijn bij je gerecht, maar kom je er zelf niet uit? Onze collega’s adviseren je graag over de uitgebreide wijnkaart. Een zonnige middag op het terras borrelen kan natuurlijk ook met de heerlijke Gin tonics en andere cocktails die de barman graag voor je bereidt!

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Dagverse producten met een hoogwaardige kwaliteit vormen de basis bij Restaurant The River. Een Frans georiënteerde keuken, met internationale invloeden. Een gevarieerde kaart met gerechten voor zowel de vis- als vleesliefhebber, maar ook de vegetarische gast wordt voorzien van smaakvolle creaties.