Welkom bij Restaurant The River

Restaurant The River is een all day concept gevestigd aan de Kerkstraat in Voorburg. Een Franse bistro met een gedurfde entourage. Wij kunnen u uiteraard vertellen over The River, maar u moet het vooral zelf komen ervaren.

Met de pittoreske Herenstraat achter zich en de stromende Vliet aan de voorzijde bevindt The River zich op een locatie die vele mogelijkheden biedt. U kunt 7 dagen per week terecht voor een kopje koffie, ontbijt, een (zakelijke) lunch, een aangeklede borrel en een heerlijk diner.

Wijnen

The River staat niet alleen voor heerlijke gerechten, maar ook voor een bijpassende wijnkaart. “Een vis moet immers zwemmen”. En bij The River, hoe toepasselijk dan ook, zwemt die vis in wijnen uit diverse landen en streken.

Net als bij onze menukaart varieert dit van klassieke wijnen alsook wijnen die voor een verrassing zorgen. Uiteraard in meerdere prijsklassen, zodat er voor ieder wat wils is. Kunt u uit al het lekkerst niet kiezen? Ons vakkundig personeel voorziet u graag van advies.

Groepen en Events

Wist u dat The River ook een perfecte locatie is voor evenementen en partijen? Vraag naar de mogelijkheden!

Goed om te weten is dat The River - zeker in de zomer - ruimte biedt voor partijen tot wel 250 personen.

Contact

Iedere dag geopend – van 11:00 t/m 23:30 uur - voor lunch en diner!
Lunch van 11:00 tot 16:00 uur.
Diner van 15:00 tot 22:00 uur.
Bites van 12:00 tot 22:30 uur.

Bereikbaarheid & Parkeren

The River is eenvoudig te bereiken op allerlei manieren. Voorburg Station ligt op loopafstand, waar diverse treinen, trams en bussen stoppen. Komt u met de auto? Dan is het handig om te weten dat u gratis kunt parkeren rondom onze locatie (let op: u heeft wel een blauwe parkeerschijf nodig). Eveneens is er om de hoek een ruime parkeergarage, waar u ook met een blauwe schijf gratis kunt parkeren.

Leuk om te weten is dat The River ook bereikbaar is per boot. Net naast ons ruime terras kunt u namelijk gemakkelijk aanmeren.

Restaurant The River
Kerkstraat 60
2271 CT VOORBURG

070 – 214 20 60


  Take away